Shiatsu

Shiatsu je energijska body work terapija ki temelji na principih orientalne medicine in filozofije. Preko suptilnega dotika uravnava energijski sistem človeka- meridiane in akupresurne točke imenovane tsube. Ko je telo energijsko spet optimalno nastanejo pogoji, da se aktivirajo samoozdravitveni procesi v telesu. In takrat se lahko resnično pričnejo dogajati razni čudeži, ki imajo svojo logiko.

Kako shiatsu deluje na telo

Da je življenska energija sproščena pomeni,če posplošimo, da gre od tam kjer jo je preveč tja kjer jo je premalo.S tem dosežemo energijsko celovitosti. Ta celovitost vzpodbudi, da se v telesu aktivira naravna danost samoozdravitve. Telo ima sposobnost samoozdravitve in samoobnovitve glede na količino življenske energije, ki jo imamo na razpolago.

Življenska sila bodisi uhaja iz telesa ali pa zastaja. Uhaja zaradi različnih življenskih okoliščin, stresa, travme, misli ki jih mislimo in čustev, ki nastanejo na podlagi vseh teh dejavnikov. Telo ima svoj spomin. Ravno tako kot se spomin shrani v možganih, se lahko v telesu kjerkoli, kjer se je stresni vzorec nekega dogodka, misli, čustev imprintal v telo. Dobro usposobljen shiatsu terapevt z veliko znanja in izkušenj vedno lahko ustrezno tretira telo, da se obnovi in nevtralizira stresni vzorec, kar sprosti življensko silo ali pa, da preneha uhajati.

image

Ugoden vpliv shiatsa

Shiatsu je globoka sprostitvena izkušnja in redni obiski pri Shiatsu praktiku  pomagajo preprečevati različne zdravstvene težave. Shiatsu zelo učinkovito blaži, preprečuje in odpravlja:

all_inclusive Avtoimuna stanja

all_inclusive Prebavne motnje

all_inclusive Zmanjšanju visokega krvnega pritiska

all_inclusive Revmatične bolečine pospešuje krvni obtok in obtok limfnih tekočin, bolečine in zmanjšano gibljivosti sklepov

all_inclusive Izločanju toksinov

all_inclusive Otrdelost in bolečine v vratu

all_inclusive Hormonsko neravnovesje ob menopavzi

all_inclusive Tesnobo in depresijo, stres

all_inclusive Tinitus

all_inclusive Glavobol in migreno

all_inclusive Povečuje vitalnost, življenjsko moč in energijo

all_inclusive Športne poškodbe

Potrebujete več informacij ali imate vprašanja?

Pokličite na

+386 41 473161

Ali nam pišite

shiatsucenter@panacea.si

Poglejte še ostale terapije

Kontakt


NASLOV

Panacea, Janez Golobič s.p.
Vodnikova c. 106, Ljubljana

TELEFON

+386 41 473 161

E-NASLOV

shiatsucenter@panacea.si

 

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2024 by Panacea
Back To Top